Hej,

Vi har startet TilDanmark.dk her i 2015. Vi fik idéen til guiden idet vi synes der manglede en ordentlig byguide portal, hvor man nemt og hurtigt kunne finde oplysninger om steder i byen man enten til dagligt bor i eller som man skal være turist i.

Det skal være nemt at finde ud hvilke muligheder der ligger i byen, som privat person. Det kan være noget så simpelt som at finde åbningstider til tanken eller finde det nærmeste supermarked til at finde ud hvilke seværdigheder, restauranter eller oplevelser man vil opleve.

Vi tager én by ad gangen, hvor vi opretter de steder der er værd at vide som borger eller som turist og fylder på med de oplysninger vi enten har fundet på stedernes hjemmesider eller ved grundigere research.

Jamen der findes jo allerede en masse andre opslagssteder på nettet, hvor man kan finde restauranter, frisører osv. Hvorfor så så endnu én?

Vi vil sige vi har endnu ikke fundet én eneste hvor man kan finde ud både åbningstider, billeder fra et sted, menukort, priser. Der har vi tidligere skulle først Google mig frem og derefter ind og besøge diverse hjemmeside, hvis de havde sådan én og derefter klikke meget rundt. Og mange havde måske heller ikke en hjemmeside med ordentlig information eller billeder på. Det er det vi vil prøve på at lave om, så hvert enkelt sted i byen har deres egen profil med åbningstider, priser, billeder og som vil bruge denne side til at offentliggøre, hvis stedet kører med tilbud eller andre events.

Og det SKAL være gratis for ALLE at bruge guidens søgemuligheder. Og det SKAL også være gratis for stedet at have en gratis profil for virksomhederne.

Ingenting er gratis i denne verden, så hvad tjener du så penge på?

På hver eneste guide herinde er der også mulighed for at købe topplaceringer, det er annoncer der bl.a. får siden til at kunne drive rundt og derudover driver vi også til dagligt et mindre reklamebureau – og det er her vi tjener pengene til at kunne vedligeholde TilDanmark.

Dvs. når stederne evt. skal have en hjemmeside, webshop, logo, grafisk design, skilte, reklamer, visitkort, online markedsføring – ja alt indenfor reklame, så kan vi tilbyde dem at hjælpe dem. Og dem der er på guiden er IKKE forpligtet til at bruge reklamebureau, de kan stadig have deres gratis profil. Eller hvis de forskellige virksomheder gerne vil købe sig til topplaceringer på de enkelte kategorier.