Skal du bruge en VVS firma til en opgave, du gerne vil have udført – og orker ikke at tage kontakt til forskellige virksomheder, men blot ønsker at forskellige virksomheder skal tage fat i dig og give dig et godt tilbud? Ja så er du kommet det helt rigtige sted hen.

På denne side har du en formular som du kan udfylde, når formularen er udfyldt så vil vi sende din opgave ud til VVS virksomheder i den by du skal have udført opgaven i. Derefter skal du blot læne dig tilbage i stolen eller hvor du nu sidder, når du udfylder denne formular og vente på at forskellige virksomheder tager fat i dig, for at give et VVS tilbud til dig. Det kan vel ikke være meget nemmere?

 

Få lavet dit VVS arbejde og giv en anmeldelse på siden bagefter 🙂

Når du har valgt din VVS mand og han har udført opgaven, så må du meget gerne give vedkommende en anmeldelse herinde på siden. Uanset om den er god eller dårlig. Mange har desværre tendens til kun at lave anmeldelser på nettet, hvis det er noget der er dårligt – derfor husk også at rose din VVS på nettet, hvis han har gjort det godt. Det hjælper både ham, men også andre brugere der ikke har anvendt firmaet før, så de kan læse om firmaet har et godt ry eller et dårligt ry.

Få gratis VVS tilbud her

Udfyld nedenstående formular og afvent 🙂

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Besvar